sportbiten

Dagen har startat

Oj, vad uppspelta barnen är inför deras Show idag, jag ska snart skjutsa Simon som ska vara på plats 3 timmar före showen p.g.a. sminkning.
Sen är det genrep 12.15 och Show 14.00.
Idag är det spännande att se hur loppet i Barcelona utvecklas, vilken taktik väljer Ferrari? Fyller de upp Kimi's bil för att ha mindre antal depåstopp? Personligen tror jag stenhårt på Massa idag. De verkar ju ha fått ordning på bilen nu. Senaste väderrapporten säger att de kommer vara kring 18 grader med chans till regn. Hur påverkar den kalla temperaturen bilarna och däcken? Blir det regn? Om det blir regn, vem lyckas bäst med taimingen för byte till regndäck?
Allt är öppet.
Ett önske senario är att Kimi har fyllt upp bilen och tar ett sent depåstopp, vilket gör att han med automatik avancerar i fältet för att bilar framför gått i depå innan honom. Sen kommer det en rejäl skur när Kimi ska in i depå, vilket gör att han får regndäck på ordinarie depåstopp, men konkurrenterna får göra ett extra depåstopp.
 
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 Lisi
skriven :

Största behållningen idag, är väl ändå där du får vara åskådare på plats. Live är live, TV är TV, olika upplevelser men säkert samma anspänning för deltagarna. Självklart på olika nivåer.